Rusland Academie Empirique

Activiteiten in de Academie

In het sfeervolle pand aan de Rijnkade 4 in Arnhem organiseert de Rusland Academie Empirique tal van activiteiten. Zo zijn er op vrijdagavond regelmatig lezingen, worden en cursussen en themaweekenden gehouden, films (met een inleidende lezing) vertoond en culturele evenementen georganiseerd. Het actuele programma van de Academie vindt u, geordend op soort activiteit, onder de menuknoppen van de ‘Academie Arnhem’.

Ook in andere plaatsen verzorgt de Rusland Academie Empirique regelmatig lezingen. Deze lezingen vindt u in het programma elders in het land

Aanmelden

U kunt zich via de site aanmelden voor alle activiteiten. Klik simpelweg op de titel van de betreffende activiteit. U krijgt dan een beschrijving van de inhoud, informatie over de datum, aanvangstijd, prijs etc., en onderaan de pagina vindt u de aanmeldbutton. 

Parkeren

Aan de Rijnkade is volop gelegenheid om uw auto (weliswaar betaald) te parkeren.

Station Arnhem Centraal op steenworp afstand

Het pand aan de Rijnkade ligt slechts op enkele minuten loopafstand van het station.

In de buurt overnachten

Als u een themaweekend in de Academie in Arnhem volgt en van ver komt, wilt u misschien in Arnhem overnachten. Er liggen diverse hotels op enkele minuten afstand van de Academie. Aan en rondom de Rijnkade zelf vindt u tal van restaurants, terrassen enz. Dus u hoeft zich ’s avonds zeker niet te vervelen.