Agenda cursussen Rusland & Oost-Europa Academie

Ilja Repin (1844-1930) / ‘Portret van de componist Michael Glinka', 1887 / Tretjakovgalerij, Moskou.Een sprookjesachtig verlichte Kazankathedraal. / Foto: © Joe North (floridaguyjoe).Michael Gorbatsjov in 1987. / Foto: © RIAN (Russian International News Agency).Osip Braz (1873-1936) / 'Portret van Anton Tsjechov', 1898 /  Tretyakovgalerij, Moskou.

Regelmatig zijn er op cursussen in de Rusland & Oost-Europa Academie te Arnhem of elders in het land. Onderstaand vindt u het actuele cursusprogramma.

Wilt u voor een groep een lezing op een andere datum of in een andere plaats aanvragen? Ga dan naar cursussen op aanvraag.

Overzicht cursussen

Klik op de titel voor een beschrijving van het onderwerp of om u aan te melden. Om teleurstellingen te voorkomen is vooraf aanmelden verplicht. De meeste cursussen worden meerdere malen gegeven.

2019

  • Russische literatuur & muziek (4 colleges)
    zaterdag 26 oktober (ochtend- en middagcollege) en zondag 27 oktober 2019 (ochtend- en middagcollege) / Arnhem
  • Rusland actueel (4 colleges)
    maandag 4, 11, 18 en 25 november 2019 / Arnhem
  • Rusland en zijn grenslanden (4 colleges)
    zaterdag 14 december (ochtend- en middagcollege) en zondag 15 december 2019 (ochtend- en middagcollege) / Arnhem

Nieuw: Themadagen in Arnhem

Nieuw in de tweede helft van 2017: in plaats van cursussen bieden we themadagen aan. Dat zijn dagen waarbij twee lezingen op één dag worden gegeven. Een overzicht van al onze themadagen vindt u op onze website onder de menuknop Programma -> Themadagen.

 

NB: Voor aanmeldingen die minder dan 72 uur van tevoren worden geannuleerd, kunnen wij helaas geen restitutie verlenen.