Agenda lezingen Rusland & Oost-Europa Academie

Tsaar Boris Godoenov (ca. 1551-1605). De Rafael Loggia in het Hermitage Museum in Sint-Petersburg. / Foto: © 2013 Trijnie Duut.Jean-Marc Nattier (1685-1766) / 'Portret van Peter de Grote', na 1717 / Hermitage Museum, Sint-Petersburg.Europrotesten in Kiev, 18 december 2013. / Foto: © 2013 Аимаина хикари.

Regelmatig zijn er lezingen in de Rusland & Oost-Europa Academie te Arnhem of elders in het land. Onderstaand vindt u het actuele lezingenprogramma.

Wilt u voor een groep een lezing op een andere datum of in een andere plaats aanvragen? Ga dan naar lezingen op aanvraag.

Overzicht lezingen

Klik op de titel voor een beschrijving van het onderwerp of om u aan te melden.

NB: In verband met de coronamaatregelen houden we anderhalve meter afstand aan. Het maximumaantal per bijeenkomst is daarom 12 personen. Mocht u een lezing of cursus willen bijwonen, dan raden we u aan u tijdig aan te melden. 

2020: Lezingen

2020: Themadagen & Themaweekenden

Twee lezingen op één dag, met voldoende ruimte om tussen de middag op eigen gelegenheid heerlijk te lunchen in een van de vele restaurants aan de Rijnkade of elders in de gezellige Arnhemse binnenstad. De lezingen worden als aparte lezingen aangeboden, dus als u beide lezingen wilt bijwonen, moet u zich voor beide lezingen inschrijven.

Themadag: Russische literatuur & muziek 1

Themadag: Russische literatuur & muziek 2

Themadag: Roemrijke Romanovs 1

Themadag: Roemrijke Romanovs 2

Themadag: Rusland van de jaren 90 tot Poetin

Themadag: Rusland en het buitenland

Themadag: Grenslanden van Rusland 1: Baltische landen en Oekraïne

Themadag: Grenslanden van Rusland 2: Kaukasische en Centraal-Aziatische landen

Praktisch

Aanmelden voor een lezing: Klik op de titel van de betreffende lezing. Op de vervolgpagina vindt u meer informatie over de inhoud van de lezing en de aanmeldbutton. Om teleurstellingen te voorkomen, is vooraf aanmelden verplicht.

Voor aanmeldingen die korter dan 72 uur van tevoren worden geannuleerd, kunnen wij helaas geen restitutie verlenen.


NB: Deur Academie open 20 min. voor aanvang.