Reizen op aanvraag

Naast het reguliere reisprogramma, kan de Rusland & Oost-Europa Academie voor groepen diverse reizen op maat voor u opzetten in samenwerking met Eurocult-Lito Reizen. De exacte invulling van het reisprogramma, het vervoer, de accommodatie etc. zijn in overleg vast te stellen. De technische en administratieve uitvoering wordt gedaan door Eurocult-Lito Reizen, die is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Voor de aanvullende reisvoorwaarden, zoals de regelingen m.b.t. (aan)betaling en annulering, verwijzen we u graag naar de website van www.eurocult-lito.nl.

Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke reizen op aanvraag. Klik op de titel voor een beschrijving van het onderwerp of om een offerte op te vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen als uw groep een wens heeft voor een reis naar Rusland en Oost-Europa die hieronder niet beschreven staat.

Voor een voorproefje van een van onze reizen, de kerstreis naar Moskou, Tver, Novgorod en Sint-Petersburg, nodigen we u uit de gratis video 'Kerst in Rusland' van Roy ter Haar op YouTube te bekijken. Ook interessant als u deze steden in een ander seizoen bezoekt!


Kies uw bestemming:

Landen
Armenië - Baltische Landen - Bosnië en Herzegovina - Duitsland - Estland - Georgië - HongarijeJoegoslavië - Kirgizstan - KroatiëLetland - Litouwen - OekraïneOezbekistan - Polen - RoemeniëRusland - Servië - Wit-Rusland
 

Armenië

Baltische Landen: Estland, Letland, Litouwen 

Bosnië en Herzegovina

Duitsland

Georgië

Hongarije

Joegoslavië

Kirgistan (Kirgizië)

Kroatië

Oekraïne

  • Grand Tour Oekraïne
    Zamosc - Rivne - Kiev - Tsjernobyl (facultatief) - Berdivhev - Kamyanets-Podilskiy - Chernivtsi - Kolomiya - Verkhovyna - Oekraïense Karpaten - Uzhgorod - Lviv - Zhovkva

Oezbekistan

Polen

Roemenië

Rusland

Servië

Wit-Rusland