Agenda toneel & muziek Rusland & Oost-Europa Academie

Marie-Thérèse ter Haar in de toneelvoorstelling 'Catharina de Grote'.Ilja Repin (1844-1930): Het huwelijk van Alexandra Fjodorovna en Nicholaas II, 1895 / Hermitage, Sint-Petersburg. Foto van de Romanovs in 1913 of 1914.

Naast lezingen, cursussen en reizen, organiseert de Rusland & Oost-Europa Academie andere culturele activiteiten. Dat kunnen bijvoorbeeld toneelvoorstellingen zijn of muziekuitvoeringen. De activiteiten worden gehouden in de Rusland & Oost-Europa Academie aan de Rijnkade 4 te Arnhem of elders in het land.

Wilt u voor een groep een lezing op een andere datum of in een andere plaats aanvragen? Ga dan naar culturele evenementen op aanvraag.

Overzicht Toneel & Muziek in Arnhem

Klik op de titel voor een beschrijving van het onderwerp of om u aan te melden. Om teleurstellingen te voorkomen is vooraf aanmelden verplicht.

Voor aanmeldingen die korter dan 72 uur van tevoren worden geannulleerd, kunnen wij helaas geen restitutie verlenen.

NB: In verband met de coronamaatregelen houden we anderhalve meter afstand aan. Het maximumaantal per bijeenkomst is daarom 12 personen. Mocht u een toneelvoorstelling willen bijwonen, dan raden we u aan u tijdig aan te melden. Vooraf aanmelden is verplicht.

2021