Algemene voorwaarden

Vooraf aanmelden

Om teleurstellingen en/of een vergeefse reis te voorkomen als een activiteit is volgeboekt of niet door kan gaan, is tijdig vooraf aanmelden verplicht. Voor aanmeldingen die binnen een periode van 36 uur voor begin van de activiteit worden gedaan, kan niet de garantie worden gegeven dat de activiteit doorgaat.

Restitutie lezingen, themadagen, cursussen en culturele evenementen

Voor aanmeldingen die korter dan 72 uur van tevoren worden geannuleerd, kunnen wij helaas geen restitutie verlenen.

Samenwerking Rusland & Oost-Europa Academie met Eurocult-Lito Reizen en Oad

De Rusland & Oost-Europa Academie werkt voor de technische en administratieve uitvoering van haar reizen voor sommige reizen samen met Eurocult-Lito Reizen en voor andere samen met de Oad. Per reis staat aangegeven wie onze samenwerkingspartner is.

Via deze samenwerkingspartners bent u als reiziger o.m. verzekerd van aansluiting bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen, de SGR en de ANVR Reisvoorwaarden. De ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige informatie (printversie) zijn te vinden op www.anvr.nl/consumentenvoorwaarden.pdf. Voor de aanvullende reisvoorwaarden, zoals de regelingen m.b.t. (aan)betaling en annulering, verwijzen we u graag door naar de website van onze samenwerkingspartners:

Reacties zijn gesloten.