Donatie

Waardeert u ons werk? Vindt u het net als de Rusland & Oost Europa Academie belangrijk om om een brug te blijven slaan tussen Oost- en West-Europa? Om onze werkgebieden te kunnen uitbreiden en onze missie te kunnen realiseren is uw steun meer dan welkom.

De Rusland & Oost-Europa Academie ontvangt geen subsidies en geen steun van welke overheid dan ook. De Rusland & Oost-Europa is een geheel zelfstandige, onafhankelijke organisatie wil dat ook blijven.

Al met een klein bedrag (minimaal € 2,-) helpt u ons om onze missie te kunnen blijven uitvoeren. Door het onderstaande formulier in te vullen steunt u ons direct.

Bij een donatie van € 30,- of meer wordt u “Vriend van Rusland en Oost Europa Academie”. Hierdoor mag U twee maal in het kalenderjaar van uw donatie een introducee gratis meenemen naar een lezing.

Bij een donatie van € 100,- of meer wordt u “Gouden Vriend van Rusland en Oost Europa Academie”. U mag dan ook twee maal in het kalenderjaar van uw donatie een introducee gratis meenemen naar een lezing. Maar daarbij wordt u (en een introducee) in de maand november uitgenodigd voor een Meet & Greet met een drankje op de Academie in Arnhem. Marie Thérèse ter Haar zal dan aanwezig zijn.

Heeft u reeds gedoneerd dan wilt u misschien een goed woordje voor ons doen bij uw familie, vrienden of bekenden.

Donatieformulier


Marie-Thérèse ter Haar en alle andere medewerkers en vrijwilligers danken u namens de Rusland en Oost-Europa Academie hartelijk voor uw bijdrage.

Reacties zijn gesloten.