E-book: Rusland en het Westen: Zijn zij nou gek of zijn wij het?

In dit boek gaat Ruslanddeskundige Marie-Thérèse ter Haar in op de recente geschiedenis van Rusland en de actuele gebeurtenissen op de Krim en in Oekraïne. Ze neemt daarbij vooral ook de westerse berichtgeving hierover onder de loep. Dat in Rusland de media dikwijls propagandistisch en bevooroordeeld zijn wisten we al, maar hoe zit dat eigenlijk bij ons? Tot haar verbijstering constateert Ter Haar dat ook onze media en politici vaak een stuk meer bevooroordeeld zijn dan we doorgaans geneigd zijn te denken.

Prijs € 15,00

In het najaar van 2022/voorjaar van 2023 zal een bijgewerkte versie worden uitgegeven die ook de huidige oorlog tussen Rusland en de Oekraïne zal belichten. Bij bestelling van de uitgave “geactualiseerd tot januari 2022” zal de bijgewerkte versie (E-boek) u (Direct na het verschijnen) worden aangeboden tegen een prijs van € 2,50

Bestelformulier

Na invulling van het onderstaande formulier en de afronding van de betaling (via Ideal) ontvangt u uw E-book in uw e-mail. Let op uw ongewenste mail en/of spam folder.

€ 15,00
Totaal: € -

Reacties zijn gesloten.