Elmer van Leeuwen

Functie

Elmer van Leeuwen verzorgt interviews voor de Rusland & Oost-Europa Academie.

Brede belangstelling voor politiek en maatschappij

Mijn naam is Elmer van Leeuwen, 35 jaar, en ben betrokken bij de Rusland & Oost-Europa Academie met de doelstelling om een bijdrage te leveren aan een evenwichtig Ruslandbeeld met respect voor Russen, voor hun cultuur en hun land. Dit doe ik vanuit de capaciteit als een betrokken Nederlandse burger. Ik beschik niet over speciale kwalificaties of diploma’s ten aanzien van Rusland of internationale politiek. Wat heb ik vanuit mijn achtergrond wel te bieden? Afgezien van een rechtenstudie zou ik vooral zeggen een brede belangstelling en nieuwsgierigheid voor politieke en maatschappelijke ontwikkelingen in de wereld. Het is deze interesse en nieuwsgierigheid die me heeft geleid naar de Rusland Academie.

Reacties zijn gesloten.