Reis organiseren voor groepen

Naast het reguliere reisprogramma, kan de Rusland & Oost-Europa Academie voor groepen diverse reizen op maat voor u opzetten in samenwerking met Eurocult-Lito Reizen of Oad. De exacte invulling van het reisprogramma, het vervoer, de accommodatie etc. zijn in overleg vast te stellen. De technische en administratieve uitvoering wordt gedaan door onze samenwerkingspartner, die is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Voor de aanvullende reisvoorwaarden, zoals de regelingen m.b.t. (aan)betaling en annulering, verwijzen we u graag naar onze samenwerkingspartner.

Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke reizen op aanvraag. Klik op de titel voor een beschrijving van het onderwerp of om een offerte op te vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen als uw groep een wens heeft voor een reis naar Rusland en Oost-Europa die hieronder niet beschreven staat.

Voor een voorproefje van een van onze reizen, de kerstreis naar Moskou, Tver, Novgorod en Sint-Petersburg, nodigen we u uit de gratis video ‘Kerst in Rusland’ van Roy ter Haar op YouTube te bekijken. Ook interessant als u deze steden in een ander seizoen bezoekt!

Armenië

Baltische Landen: Estland, Letland, Litouwen

Duitsland

Georgië

Kirgistan (Kirgizië)

Oekraïne

Oezbekistan

Polen

Rusland

Reacties zijn gesloten.