Trijnie Duut

Functie bij de Rusland & Oost-Europa Academie

Trijnie Duut is onze projectleider.

Rechterhand

Als rechterhand van Marie-Thérèse ter Haar leidt Trijnie Duut samen met haar de Rusland & Oost-Europa Academie. Trijnie verzet een hoop werk achter de schermen. Ze zorgt o.m. voor de website, nieuwsbrief, Facebookpagina, marketing, PR en voor de organisatie van lezingen, cursussen, culturele activiteiten, congressen en reizen. Ze neemt regelmatig de pen ter hand om teksten te schrijven of te redigeren, maar draait haar hand ook niet om voor het organiseren van de Nederlandse tournee van een Russisch-orthodox koor.

Boekenwurm en cybergirl

Na haar studie Engels werkte Trijnie als redacteur voor uitgeverij Luitingh-Sijthoff, uitgeverij Terra-Lannoo en The House of Books en doet freelance redactieklussen voor o.m. Natuurmonumenten en Fontaine Uitgevers. In 2000 wordt ze webcoördinator voor de Veen Bosch en Keuning Uitgevers Groep. Ze werkt onder meer aan boekenwereld.com, houtekiet.com en diverse auteurssites zoals adriaanvandis.nl en karelglastravanloon.nl.

Cultuur en natuur

Kunstgeschiedenis en kunstbeleid zijn tijdens de studie aan de Rijksuniversiteit Groningen haar voornaamste bijvak. Trijnie is regelmatig in de schouwburg of het museum te vinden, en fotografeert graag. Samen met Carla Kostelijk doet ze ook productfotografie. Als tegenwicht voor alle cultuur, trekt Trijnie graag de natuur in. Ze houdt van wandelen en werkt als vrijwilliger bij Burgers’ Zoo.

Website

www.productfotografievelp.nl

Reacties zijn gesloten.